Več kot 65 let raziskav in razvoja


Od leta 1947 naprej se ukvarjamo z razvojem temperirne tehnologije, več kot stotisoč naših naprav je v uporabiv več kot 190 državah po celem svetu. Dobrodošli pri profesionalcih na področju termotehnike.


 


Zanesljiv partner za prihodnost

Od ene izmed prvih grelnih omar s pravokotno komoro predveč kot 65 leti, do vrhunsko zmogljivih naprav – Memmert je vedno pred časom.
Moderne raziskave in razvoj predstavljajo vedno bolj poglobljen izlet v mikrokozmos.Poznavanje odziva majhnih in najmanjših delcev in njihovega medsebojnega delovanja bo prinesla revolucionarne spremembe pri aplikacijah in izdelkih za medicino ter prehrano, kot tudi elektroniki, razikavah materialov in varovanju okolja.Za pravilno razumevanje neskončno razsežnega sveta organskih in anorganskih struktur je potrebna precizna in natančno nastavljiva oprema za eksperimente in testiranja. Različne izvedbe številnih Memmertovih naprav, izpolnjujejo vse zahteve glede natančnosti, varnosti in zmogljivosti.

Memmertov svet: kontrolirana atmosfera - 100% AtmoSAFE

Predstavljamo zgled v smislu zanesljivosti, kvalitete, predanosti in inovativnosti.
100% AtmoSAFE je naša obljuba, da bodo vse naše naprave imele popolno atmosfero. Dovršeno uravnavanje vseh parametrov, kot so temperatura, vlaga, CO2 ali pritisk, zagotavlja 100% prednost za uporabnika.

Za več informacij nas pokličite na telefon 031 524 225 ali nam pošljite e-pošto 

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke