Univerzalni sušilnik UF750plus za čisto sobo


Ustrezen za uporabo v čisti sobi, na področju mikroelektronike,
medicinske, farmacevtske in živilske tehnologije.

 



Memmert Slovenija
TESTED DEVICE






Sušilnik certificiran za uporabo v čisti sobi

Ustreznost Memmertovega univerzalnega sušilnika UF750plus za uporabo v čisti sobi je bila potrjena s strani neodvisnega inštituta Fraunhofer, zato je upravičen do menarodno priznanega certifikata "TESTED DEVICE".
Certifikat je bil dodeljen sušilniku v standardni izvedbi, brez kakršnihkoli dodatkov, kot so na primer filtri za delce. Tudi pri maksimalnem kroženju zraka, sušilnik UF750 plus dosega ISO razred 7 v skladu z DIN EN ISO 16444-1, brez kroženja zraka pa je v komori certificiran kot ISO razred 5.
  • Nadzorovano temperaturno območje do +300 °C
  • Volumen komore 749 litrov
  • Zmogljivostni razred 'plus' (dvojni display)
  • Prisilno (F) kroženje zraka

Dovršena tehnologija v čisti sobi – priročno programiranje in dokumentiranje procesov

Oprema tega univerzalnega sušilnika je praktično usmerjena, programske funkcije so zasnovane za široko paleto aplikacij v čisti sobi. Tudi pri intenzivni uporabi naša vsestranska naprava izdelana iz nerjavečega jekla ne izgublja na sijaju in zanesljivosti. Naš krmilnik najvišjega razreda 'plus' z dvojnim displayem, pokriva vse zahteve po termični varnosti, natančnosti in zagotavljanju kakovosti.

Nerjaveče jeklo – sušilnik (skoraj) za večnost

Več kot 65 let stalnega razvoja, kot tudi številne povratne informacije iz praktičnih izkušenj uporabnikov so vgrajene v vsaki od naših naprav:
  • Skoraj izključna uporaba visoko kakovostnega, na korozijo odpornega nerjavečega jekla za delovno komoro in ohišje, ki se ga enostavno čisti.
  • Posameznim modelom prilagojena tehnologija gretja zagotavlja natančno in homogeno uravnavanje temperature, neodvisno od volumna komore in polnitve.
  • Široka izbira možnosti programiranja in dokumentiranja procesov z uporabo USB in Ethernet komunikacijskih vmesnikov, integriranega pomnilnika in programske opreme AtmoCONTROL (odvisno od zmogljivostnega razreda).
  • Tri letna garancija na naprave, z izjemo obrabnih delov.
  • Vsaka naprava ima priložen kalibracijski certifikat za temperaturo +160 °C, temperaturne vrednosti pa so izmerjene skladno z DIN 12880:2007-05 standardom.
  • Vsak sušilnik za čisto sobo je varnostno preizkušen in nosi naslednje oznake:


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke