Sušilna komora UFP800DW za posodo


Sušilna komora s kroženjem zraka, skladna
z EN 50242 / EN 60436:2013-08 standardi

                                sušilnik posode

Sušilna komora UFP800DW skladna z EN 50242 / EN 60436 standardi

Že vrsto let Memmertova grelna komora s kroženjem zraka UFP800DW postavlja standarde na področju testiranja uporabnosti pomivalnih strojev za posodo. Da v vsakem primeru preprečimo prekoračitev temperature, je uravnavanje temperature in moči grelcev prilagojeno parametrom preizkusa določenim v EN 50242 / EN 60436 standardih.   
  • Nadzorovano temperaturno območje do +250 °C
  • Volumen 749 litrov
  • Prisilno (F) kroženje zraka
  • Priloženi nosilci za jeklene testne mreže, distančne letve, stojala za skodelice in kozarce.

Grelna komora za sušenje umazane posode in pribora

Predno je pomivalni stroj dan na tržišče, ga napolnijo z umazanimi pogrinjki in preizkusijo, da primerjajo učinkovitost z referenčnim strojem za pomivanje posode. Postopek preizkusa vključuje standardizirano pred-sušenje in sušenje umazane posode v grelni komori s kroženjem zraka, saj v vsakdanjem življenju posoda običajno ni oprana takoj ko je zložena v pomivalni stroj. Standardi EN 50242 / EN 60436, ki določajo merilne postopke zmogljivosti električnih pomivalnih strojev za posodo, navajajo napravo Memmert UFP800DW, kot vzorčni primer grelne komore s kroženjem zraka, ki je skladna s specifikacijami standarda. 


Optimalna temperaturna porazdelitev tudi pri obširni polnitvi

Dodatna temperaturna tipala na treh nivojih preverjajo, da prednastavljena temperatura ne


Nerjaveče jeklo – grelna komora (skoraj) za večnost

Več kot 65 let stalnega razvoja, kot tudi številne povratne informacije iz praktičnih izkušenj uporabnikov so vključene v vsaki od naših naprav:
  • Skoraj izključna uporaba visoko kakovostnega, na korozijo odpornega nerjavečega jekla za delovno komoro in ohišje, ki se ga enostavno čisti.
  • Posameznim modelom prilagojena tehnologija gretja zagotavlja natančno in homogeno uravnavanje temperature, neodvisno od volumna komore in polnitve.
  • Široka izbira možnosti programiranja in dokumentiranja procesov z uporabo komunikacijskih vmesnikov, integriranega pomnilnika, programske opreme Celsius in pomnilniških kartic.
  • Tri letna garancija na naprave, z izjemo obrabnih delov.
  • Temperaturne vrednosti vseh naših naprav so izmerjene skladno z DIN 12880:2007-05 standardom.
  • Vsak sušilnik za čisto sobo je varnostno preizkušen in nosi naslednje oznake:
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke